• Tylko online

Mieszanka „Oskrzelowa” 50g

Numer katalogowy: IC_70031
39,00 zł
Brutto
Ilość

  • Produkt dostępny w bardzo dużej ilości
  • Dostawa: DPD przedpłata Fedex - przedpłata Poczta Kurier 48 - przedpłata UPS - przedpłata DHL do godz. 9:00 - przedpłata Pocztex Express 24 - przedpłata InPost Kurier - pobranie
  • Płatności: ps_wirepayment codwfeeplus tpay
  • Wysyłamy towar do 24h
Polub na Facebook

 

MIESZANKA ZIOŁOWA OSKRZELOWA

Polesie to przebogaty świat roślin i zwierząt. W lasach i na łąkach rośnie tam ponad 100 gatunków roślin leczniczych. Ceniony zielarz i pszczelarz, Ołeksandr, własnoręcznie zbiera poleskie zioła i w oparciu o przekazywane z pokolenia na pokolenie receptury, przygotowuje mieszanki ziołowe, zapewniające kompleksową ochronę zdrowia człowieka. 

 

Składniki:

  • liście porzeczki czarnej (Ribes nigrum),
  • lebiodka pospolita (Origanum vulgare),
  • liście wierzby białej (Salix alba),
  • bagno zwyczajne (Ledum palustre),
  • cykoria podróżnik (Cichorium intybus),
  • liście wiśni pospolitej (Prunus cerasus),
  • bez czarny (Sambucus nigra),
  • kwiat lipy drobnolistnej (Tilia cordata), 
  • malina właściwa (Rubus idaeus).

Mieszanka wspomaga proces zwalczania dolegliwości związanych z chorobami płuc, takich jak: zapalenie oskrzeli, kaszel, powstawanie złogów soli w stawach. Jej właściwości ułatwiają odprowadzanie wydzieliny z dróg oddechowych. Herbatka poprawia również samopoczucie, wzmacnia odporność i kondycję organizmu, działa przeciwbakteryjnie i przeciwwirusowo. Liście porzeczki czarnej oraz maliny wzbogacają herbatkę w kwas askorbinowy, garbniki, flawonoidy, regulują trawienie oraz przyspieszają detoksykację organizmu. Lebiodka, bagno i  czarny bez mają właściwości napotne i tonizujące, pomagają zmniejszyć stany zapalne. Cykoria usuwa z organizmu sól i metale ciężkie. Liście wierzby wzbogacają napar o kwas acetylosalicylowany (występujący naturalnie), który wykazuje  właściwości przeciwgorączkowe i przeciwzapalne.

Sposób przygotowania (parzenia): dwie łyżki stołowe mieszanki zalać 500 ml wrzątku, przykryć i parzyć 30 min. Pić co trzy godziny po 50-70 ml, 5-6 razy dziennie. Produkt przechowywać w suchym i chłodnym pomieszczeniu.

Masa netto: 50 g

 

 

Korzystając z naszej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Akceptuj Więcej informacji Odrzuć